Konu: ArtWeaver dersleri Paz Ara. 21, 2008 5:50 pm
çok güzel bir program google a yazin çıkar dersler şimdilik alıntıdır bulursam koyucam Grin
]Bu program benim photofiltreden sonra en çok kullandığım program... Virüssüz link veriyorum... Tavsiye ederim...[/center]
evet bu programın adı artweaver ilk önce programı tanıtayım: Artweaver, ücretsiz, kullanımı kolay bir resim düzenleme uygulamasıdır. Karakalem, renkli kalem, guaj, yağlı ve akrilik ... gibi boya fırçalarının kullanabilirsiniz. Yazı tipleri, kesme, kopyalama, doldurma gibi araçları da içeriyor.ayrıyetten bu program avatr imza vb. yapımında da çok yararlı photoshopda yapılan bir çok resmi bununlada yapabilirsiniz.Photoshopta bulunduğu gibi bir layere sahip buda eskitme vb. yapmamızı sağlıyor.
birazdan bununla ilgili dersler koyacağım indirmek isteyenler adres: indirme ve bilgilendirme linkleri indirmek için tıkla bilgi ve indirme sitesi
En son Prenses tarafından Paz Ara. 21, 2008 5:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Prenses
Konu: Geri: ArtWeaver dersleri Paz Ara. 21, 2008 5:51 pm
Arkadaşlar bir de kurarken alwasy fln dio ya onların hepsini işaretleytin yoksa photofiltre de fln açmio işaretlediiniz zmn açio onlar dosya formatı ok?
Alıntıdır ama googledan arayarak buldum yani bir siteden direk değil
ilk dersimiz arkaplan veya texture yapımı
2. aşama
3.ve son aşama
dersimiz burda bitiyor birazdan yeni bir ders ekliycem anlamadığınız yerleri sorun çok gsl bi program bn indirdim tavsiye edrim
[/quote]
bnm yaptığım texture;
Bushra
Konu: Geri: ArtWeaver dersleri Çarş. Ara. 24, 2008 1:59 pm
Saol Devam Lütfen..
Mervem&Dilara
Konu: Geri: ArtWeaver dersleri Perş. Ara. 25, 2008 9:52 pm
Saol Devam.. Süper Gidion..
Prenses
Konu: Geri: ArtWeaver dersleri Perş. Ara. 25, 2008 9:58 pm
resimlerin istediğiniz kısmını ''Sharpe Selection Tool'' ile seçtikten sonra Select>Feather değeri verip de kopyalayabilirsiniz.(Aynı photoshoptaki gibi)
ve dediim şeyin dersi;
bu ders benimdirrr SONUÇ:
danqer-qirLs
Konu: Geri: ArtWeaver dersleri Paz Ara. 28, 2008 3:21 pm